KÖTTBULLEKVINNAN!

Fast nej.. Men ja jag har varit så HIMLA gullig och gjort köttbullar  till min bror eftersom han fyller år imorgon och har beställt det, BÄSTA SYSTERN ELLER VAD?!. Aja, kolla så fina?

bad update people.

Jo haaaaaj, jävla stressigt det var igår, stack med Antonia till väla efter skolan, köpte en fin liten klänning while Antonia pierca naveln, tog bussen till stan och sen vidare till Glumslöv eftersom jag skulle träffa Sam. Sen jäkta hem och göra v mig, sen tåget till stan och vidare till tivolit. Förstår ni vad jag menar med stress?! Men blablabla, här kommer en bild on the dress, yay!

HAMBURGARE!

LOVELOVELOVELOVE, gud så hungrig jag var! Tuff jag är när jag käkar, verkligen -.-

CYKEL = ANSTRÄNGANDE

Cyklade precis hem från den "extremt roliga" konfirmationen. Cyklade som ett as för jag var så hemskt kissnödig.. Kom hem för ca 10 minuter sedan och är fortfarande anfådd, INTE okej. Får jobba lite mer på konditionen tycker jag det låter som Amelie. Menmen, nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla tv.. Hm något bra på tv?
Lyxfällan.. Nä fy. Sportvetenskap? NO WAY! Pimp my ride, ok det får det bli, caio!
TOPPEN!

Jag älskar konfa!!!!!!!!!!!

Fast nej, men ja jag ska till konfan nu, i TRE timmar.. Suck.
The look of today;

Fint, tack Antonia!

Någon har invaderat mitt busskort, hmmm kan det vara Antonia? Näheeee!

Jag sjunger....

Här har ni, dont stop believin, inte jätte bra eftersom det bara är en träningssnutt på lektionen, men ja, när jag ska gå upp andra gången spricker min röst lite, men tyck vad ni vill :)

plugghäst nr 1

Sällan jag pluggar.. Nejmen lyssnar faktiskt på min senaste sånglektion, kanske kommer upp en liten ljudsnutt på när jag sjunger, KANSKE. Nu ska jag plugga vidare, SPANSKA IN MY ♥ -.-

dagens inköp

Blusen - ny + halsbandet.
En lite närmre bild på halsbandet.
Spetstoppen + tröjan
Tröjan och svart spetstopp, fast den syns inte, likadan som den vita :)
Klänningen, love it.

tack kära pappsi ♥

När pappa kom hem från hm.. Bulgarien i think hade han med sig en parfym, i love it. Emma hade köpt den veckan innan lovet eller något, å redan dåååå älskade jag den haha ;) Aja , Christina Aguilera By Night!

SIMNING MED SKOLAN YAAAAAAAAAY

Nej men allvar, det är så SJUKT tråkigt... Klädsim nu dessutom, kill me please!?!
Aja, måste snart kila iväg till bussen så jag inte missar den. Å ja, tack vare simningen kommer man se FÖRJÄVLIG ut, jappjapp :(

todays'

Idag ska jag faktiskt har shorts på mig, inte sådär jätteofta jag har det, men nu jävlar.

Sitter vi i bilen påväg hem från Malmö å f...

img_0885 (MMS)

Sitter vi i bilen påväg hem från Malmö å flabbar åt andra sidan för dom har kö, klart som fan vi också ska få de då... Ja är väl hemma om NÅGRA timmar -.-


Så ska de va!

Sola med datorn i gång, häääääärligt säger jag bara.

hot hot hot

Slänger in en liten dagens till er, snällt va?

Storfiskarna (vi fick inte en enda fisk)

Häftig min farfar är <3
Sociala klubben antonia.......
Men ja mycket mer än så var det inte, haha men kul hade vi.
Kramkram.

JAJAJA

Jag har slut på sms på min fina iphone, å det suger, för jag har min gamla telefon med mitt gamla abonnemang nu istället. Å min gamla telefon funkar bara skärmen när den är "nerfälld", så när man ska svara på sms så ser man inte vad man skriver, THAT SUCKS, men ja, får stå ut med den till 1 maj, sen jävlar kan jag använda iphonen igen, yay.
Sämsta jävla telefonhelvete. Kommer slänga den i väggen efter denna månaden.
Å ja mina hörlurar är URGULLIGA!

Tjoflöjt

Jajajaja förlåt JAG VEEEEEEEEEEET jag har varit osocial, men ni klarar er. Va i Höganäs igår och träffade Zeb, David, Linus å ja många fler, det var jättejätte trevligt, vi grillade å lite sånt mys. Ska lägga upp några videos så FORT mitt videofy acc har dragit igång.. Blir så irriterad på den hemsidan, för den funkar verkligen inte. Men har iallafall haft jätte trevligt dom senaste dagarna. Ikväll ska jag träffa Sam, vet inte riktigt hur det blir, om jag ska till honom eller om han kommer hit, men träffas ska vi iallafall! HA DDDDDDDDDDDDD.

Fullt upp

Va inte hemma på hela dagen igår men jag kan säga att jag hade en RIKTIGT trevlig dag!
Vaknade precis, ska va inne i stan kl 1. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men något kommer jag väl på! :)
Tänkte slänga upp några fina sommar bilder från 2010 baaaara för att sommarn snart är påväg, hihi
LÄNGTA TILL SOMMAREN!?!??

Behövde skriva av mig.

Jag blir lika förbannad och ledsen varje gång, jag förstår mig inte på dig.. Ena stunden ber du om ursäkt, andra stunden stänger du ute mig helt. Det är precis som när jag visar att jag inte bryr mig längre ska du vinna min uppmärksamhet igen, du lyckas, det gör du verkligen. Dina ord, dom sätter sig i min hjärna och ekar där varje dag, när jag sen tar beslutet att smsa dig, då vänder du. Det är då du fattar att du fortfarande har mig kvar och blir kallare än is mot mig.. Varför gör du så? Jag förstår inte. Jag försöker radera dig ur ditt liv, jag försöker att glömma dig, det funkade galant tills du hörde av dig igen, där kom dina ord igen och jag föll rakt ner från där jag började. Jag vill bara förstå hur du tänker, vad som händer i ditt huvud.. Är det som alla säger att du bara leker, eller är dina ord verkligen sanna? Jag vet inte . Jag vet inte ens om jag bryr mig längre, jag tror inte jag bryr mig om dina åsikter om mig, utan det är nog mest att jag vill förstå hur du tänker.. Du gjorde ditt val, jag accepterade det. Men varför ska du då fortsätta höra av dig precis som allt var som förr.. Antar att jag aldrig kommer förstå, kommer stå här med mina frågor obesvarade.. /a.
I'm out, peace.

Dags för shopping? JA!

Tröjan är ju bara underbar
Vera Wang Corset, Vintage Levis Denim Shorts, Vintage Beaded Cardigan From Http://Romwe.Com, Tan Wedges
Love this outfit
Susto Pink Fringe Top, Mango Light Denim Shorts, Forever 21 Brown Bag
Helt ok, ganska söt tröja.
Måste försöka få med mamma till Köpenhamn nu någon dag, jag känner att min garderob börjar bli extremt tråkigt...
KRAM!

d o n e

Fixade ögonbrynet precis haha, vet inte riktigt vad jag tycker om det, men såhär ser det ut;

Ajskibajski

img_6540 (MMS)

Var ute med kära Antonia igår. Så skulle vi typ hoppa över ett staket, så fick jag sån kraft typ så jag flög baklänges rakt i en taggbuske och landade med ryggen på en fet stubbe å dessutom rev jag upp min hand lite, och stukade två fingrar, å aj det gör ont...


Hack i ögonbrynet?

Funderat lite, å de hade varit lite smått awesome å raka ett hack i ögonbrynet, men är lite rädd för å göra det då jag inte riktigt vet vad det står för, borde jag raka eller inte?
HELP!

Me ♥ Adept

Okej, jag är KÄR i Adept.. Finns inget bättre än dom, GASH!

Mr Cool

Sjukaste texten HAHA

converse

Jag älskar mina Converse som jag fick av min bästbästavän Pontus.

Tjosanfjonkan.

Kom nyss hem från käre Kewin, gick hem i det UNDERBARA vädret, åh så mysigt!
Iallafall, slänger in en liten outfit här hehe. Tänkte påpeka att jag har tights UNDER byxorna, snacka om varmt :(

BLIR GALEN

Nu när man äntligen skrivit färdigt allt för hand, som man sen ska skriva i ett word dokument. NI TROR INTE ATT MIN DATOR SJÄLVKLART INTE SKA HA WORD. Så nu måste jag skriva på mammas såndär minidator, mjo för det går ju nog snabbt. Aja, underbar natt detta kommer bli. Kram
Anonym om Svar.:
hur lång är du ? :)
Jag är så kort som 1.65!

Svar.

- om Snart klar med engelskan dådå, stolt över migsjälv.:
har du bra betyg ?
Svar: Jag är faktiskt helt nöjd med mina betyg änsålänge, går ju dock bara i åttan, men i nuläget har jag nog 5/6 VG, 2 G+ och resten G. Men ska försöka höja dom där G+en till VG innan sommaren och det ser lovande ut. Pluggar stenhårt för tillfället. Kram

Sunshine

Det råkar vara somsåhär att jag älskar solglasögon. Tänkte slänga upp en liten bild på min samling, dock inte alla menmen.

Snart klar med engelskan dådå, stolt över migsjälv.


D U K T I G .
KONFUNDERAD JADÅ.

Love this.


Svar: Så sant så! Hade jag varit normal hade jag nog varit missnöjd med mig själv. Så tar det som en komplimang, puss!

SOL SOL SOL & SOL!

img_8640 (MMS)

Snacka om gött! Fint lov OCH påsklov, det kan INTE bli bättre, i so love Sverige right now, som omväxling.. ÅH SOLAAA, bye gulleduvor!


mamma, min ängel.♥

Here we go...
Du är det bästa jag har, den jag verkligen ser upp till.
Vi har haft våra stunder, både bra och dåliga.. Men nu har jag verkligen insett hur mycket jag behöver dig, hur mycket jag verkligen älskar dig runt hela jorden och tillbaka, flera gånger om. Jag hatar att se dig såhär, det gör ont ända in i själen, men du ska veta att jag stöttar dig i vått och torrt, speciellt nu. Nu ska vi kanske åka till Indien bara du och jag i sommar och garanterat till vintern. U are my hero, vi fixar detta!
i love u ♥♥♥

SÅ mycket godare än Red Bull!

Yeah it's true, denna är faktiskt mycket mycket godare, & B I L L I G A R E .
Haha nej men allvar, så funkar denna helt perfekt, jag menar, denna kostar typ 5 kr tror jag, samtidigt som en Red Bull MED lika mycket i, kostar 25 eller något liknande, bara för deras jävla logga, löjligt.
M U M S till X-Ray.
D I S S E L I D I S S D I S S .

Brukar inte tycka om klänningar men..

img_2801 (MMS)

399:- på H&M, fetaste typ skolavslutningsklänningen, bara den sitter snyggt. Tycker oftast aldrig att klänningar passar mig, menmen får se. PUSS


fajsbuck-läääggg!

img_4178 (MMS)

Moget att det har hållt på å ladda såhär i fem heeeela minuter nu, blir man trött eller?! Jävla facebook. Allt annat funkar ju, suck alltså, SUCK säger jag bara. Nu ska jag försöka sova, fast jag är helt H Y Y Y P E R tihihiu. Tjollafjonkan!


COCA COLA 4 LIFE

img_4900 (MMS)

Jag bara äääääälskar cola, så är det. Hade jag fått välja vad jag skulle tagit med mig till en öde ö, hade lätt en av sakerna varit cola. M U M S. Sen att sova hos min mormor och kolla tv MED en cola i handen är bästa kombinationen. Nu ska jag kolla vidare. Kramis.


äeh pluggar imorgon istället

Såhär bra går det när lilla Amelie pluggar.. Fortsätter imorgon, för nu ska jag till min kära mormor och sova där denna underbara natt, pusselipusspuss alla dudes därute.

P L U G G

ÄLSKA PLUGG. Nej men ska jag va helt ärlig så är det inte ens matte jag pluggar ( som bilden visar )
utan gör en jättefin artikel i engelska om eviroment som skall vara klar på fredag. Ciao.

SKYPE NÖRD NCNC

Nej men allvar. Skype är faktiskt awesome, på riktigt. Sitter här med mina grymma hörlurar å snackar skype SAMTIDIGT som jag myser med min kära vovve, men han vill typ inte, han försöker smita ifrån mig, ACK ACK :(

SÖT VOVVE

sick bastard

BLÖBLÖBLÖ hej allesammans, fint väder idag? NÄE, åh vad trött jag blir. Det andra tråkiga inlägget behöver ni INTE bry er om, skrev de för sådär hm... JA längesen. Menmen, nu är det som såhär va, att denna kungliga lilla sak som jag är ska börja videoblogga så småningom. Ytterst duktigt. NU ska jag ställa mig vid mitt kära kylskåp å se om jag hittar något att äta vänta................................................
*2 minuter senare*
Inte de nej, har ingen mat, ackack... Måste bara påpeka att mitt kylskåp är propp fullt, but still no ätbar food.
Hmm, normalt folk har väl inte solkräm i kylskåpet?...

RSS 2.0